Patálie s Instagramem pokračují - ověření vlastnictví

Patálie s Instagramem pokračují - ověření vlastnictví

Tak celá tahle patálie ještě nekončí. Vy kteří jste nečetli tuto patálii od začátku, tak zde máte první část O tom jak je instagram alá volná platforma. Z Instagramu mi nikdo na nic neodepisuje a tak jsem začal dál hledat a bádat. Přecijenom bez mála 4000 sledujících není málo. No a objevil jsem světlo na konci tunelu.

Dá se říct, že skoro každý den zkouším, jestli třeba se Instagram nezměnil a jeden z mých účtů neobnovil. Každý den od doby, co mi oba účty zablokovali, tak mi Instagram vyhazuje hlášku, že mi byl účet zablokován z důvodu porušení podmínek komunity. Jenže včera 16.12.2021 se asi něco změnilo, nebo změnili algoritmus či co a při pokusu o přihlášení v aplikaci se mi ukázalo opět upozornění, že mi byl účet zablokován, ale spolu s tím i tlačítko na další informace. V dalších informacích jsem se dočetl, z jakých možných důvodů může Instagram zablokovat účet a pokud si myslím, že mě to udělali omylem, tak je mám kontaktovat. Tuhle informaci jsem od doby zablokování prvního účtu nikde nenašel. (Možná jsem špatně hledal )

Po přechodu do tohoto formuláře se vás Instagram nejdříve zeptá, zda účet využíváte jako firma nebo jako „člověk“. Při zakliknutí „využití jako firma“ se vám ukáže několik formulářových okének a chtějí po vás Celé jméno, uživatelské jméno, e-mail, který máte uveden na účtu a pokud jste tedy firma, tak i jakési ověření vlastnictví v podobě nahrání jednoho z mnoha dokumentů jako daňové přiznání, vlastnictví domény nebo nájemní smlouvu. Já si vybral fakturu za doménu kafevklidu.cz. Když jsem žádal i o prozkoumání obnovení účtu @kavarnikvklidu, tak jsem uvedl využití účtu jako člověk. Jelikož tento blog nepovažuji za firmu a vyplnil podobné informace jako u @kafevklidu, jen bez ověření firmy. No a řekl jsem si, že tak jako na vše budou mít minimálně 24 až 48 h na prozkoumání.

Ráno jsem si jako každý den prokontroloval e-maily a zjistil, že mi Instagram zaslal hned po vyplnění formuláře na oba emaily zprávu s ověřovacím kódem a s tím, že mám pořídit fotku sebe s papírem. Podotýkám typu jako ve vězení. Na kterém je uvedeno celá jméno, uživatelské jméno a ten zaslaný kód. No…přijde mi to tedy docela zvláštní ověření účtu na kterém nejsem jako osoba nikde uveden, ale za zkoušku to stálo. Pořídil jsem tedy fotky jako před nástupem do vězení a vymazal veškeré EXIF data, aby když už posílám svoji fotku jak, když bych byl trestanec. Tak ať alespoň nemají moji adresu a další informace o mě že ano. No a teď už opravdu nic nezaslali a budu jen čekat. Tak snad se dočkám pozitivní informace s tím, že dostanu svůj účet zpět. Zatím budu rád, když budete sledovat můj nový (prozatím jediný aktivní účet @kavarnikvklidu_official

Loučím se s vámi

Kavárník v Klidu

Komentáře ke článku

  1. img Honza 19.1.2021 00:09

    Super série, jen je to strašná škoda. Snad se ti to povede dostat zpět. ???? Držím palce ????????

Přidejte komentář

Přihlást k odběru

Chcete dostávat informace o nových článcích no nějaké zajímavé informace ze života kavárníka nebo nějaké tipy a triky? Jednoduše zadejte svůj e-mail a je to.

(nebojte nejedná se o žádný spam)